Jaramaz: Možda naša najbolja odbrana u sezoni VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaramaz: Možda naša najbolja odbrana u sezoni VIDEO

Ognjen Jaramaz, plejmejker Partizana, rekao je da je zadovoljan posle pobede nad Darušafakom.

Beogradski Partizan je pred svojom publikom savladao Darušafaku rezultatom 69:57 i sebi otvorio vrata Top 8 faze Evrokupa.

Najefikasniji pojedinac crno-belih bio je Ognjen Jaramaz koji je postigao 15 poena, a novinari su primetili da je Partizan više išao na prodor nego u prvom meču pre 7 dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Moguće da se stiče takav utisak, ako to uporedimo s prvom utakmicom, nekako smo se bolje prilagodili, kao što su oni uradili u Istanbulu. Mislim da je to bila ključna razlika. Modifikovali smo neke stvari, trudili smo se da rešimo to njihovo usmeravanje, oni su odlično izolovali bekove u pik end rol igri, pa čak su dobro nosili nas bekove i mi smo se trudili da kroz neke finese u napadu olakšamo igru i mislim da smo to uspeli", rekao je Jaramaz.

Koliko je taj skorašnji poraz uticao na ovu igru? Pošto je ipak malo vremena prošlo...



"Uticalo je dosta, poraz je na nas ostavio jak utisak i imali smo još veću motivaciju da pobedimo nego inače jer je bio kratak razmak"


Na pitanje da li misli da je ovo najbolja odbrana Partizana u sezoni, Jaramaz je bio neodlučan, ali nije negirao.

"Ne bih znao da kažem mislim da jeste, cele sezone igramo dobru odbranu, to je zasluga i visokih igrača koji odlično zatvaraju, a da li je ovo naša najbolja odbrambena to ne znam", iskren je Jaramaz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.