JOJIĆ ČUVAO BUSEN TRAVE KOD GOLA: On je krivac za gol, Katai mu lako izmakao i postigao pogodak za izjednačenje! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2021, 22:11

JOJIĆ ČUVAO BUSEN TRAVE KOD GOLA: On je krivac za gol, Katai mu lako izmakao i postigao pogodak za izjednačenje! (FOTO) (VIDEO)

Veliki propust za iskusnog vezistu. Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su 1:1 na stadionu u Humskoj u 165. većitom derbiju. Crno-beli su golom Kataija poveli rezultatom 1:0, ali je Zvezda pred kraj duela, tačnije u 83. minutu došla do konačnih 1:1. Strelac je bio Katai, a njegov čuvar u tom trenutku Miloš Jojić, zaboravio […]
The post JOJIĆ ČUVAO BUSEN TRAVE KOD GOLA: On je krivac za gol, Katai mu lako izmakao i postigao pogodak za izjednačenje! (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PSŽ SLAVIO GOLOM U POSLEDNJEM MINUTU: Ikardi doneo pobedu protiv Liona! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2021

Fudbaleri PSŽ-a slavili su u meče 6. kola Lige 1. Parizen Sen Žermen slavio je rezultatom 2:1 protiv Olimpik Liona nakon preokreta rezultatom 2:1.Golove za tim iz Pariza postigli su Nejmar iz penala u 66. minutu i Mauro Ikardi koji je postigao pogodak u poslednjem minutu meča dok je Lion u prednost...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.