Ivanović: Ostao sam iz fudbalskih razloga, u derbiju ćemo pokazati da smo bolja ekipa nego u prethodnom delu sezone

Izvor: Večernje novosti, 12.Feb.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Ostao sam iz fudbalskih razloga, u derbiju ćemo pokazati da smo bolja ekipa nego u prethodnom delu sezone

Nisam se nadao da će me povreda ovoliko odvojiti od terena. Nikada nisam ovoliko pauzirao, ali nisam propustoi nijedan individualni trening - priča Đorđe Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović rekao je danas da je uveren da će njegova ekipa u nastavku sezone biti mnogo bolja nego u prvom delu.- Znam da ćemo ove polusezone biti mnogo bolji nego prethodne, a to ćemo potvrditi i u derbiju - rekao je Ivanović za sajt kluba.Partizan je polusezonu u srpskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << završio na trećem mestu, sa 16 bodova manje od Crvene zvezde, a šest od Radničkog.PROČITAJTE JOŠ: Smiljanić: Deca će podići Partizan Ivanovićevo ime se pominjalo u medijima kada je u toku bio prelazni rok.- Istina, ali sam želeo da ostanem u Partizanu iz fudbalskih razloga jer mislim da imam još mnogo da pokažem u crno-belom dresu - kazao je Đorđe Ivanović.On je u Partizanu već godinu dana.- Što se tiče samog kluba i igrača imam samo reči hvale. Osvojili smo za tih godinu dana Kup, nažalost ne i titulu prvaka države, ali se nadam i borićemo se do kraja da je vratimo još ove godine - rekao je Ivanović.Đorđe Ivanović se povredio na početku priprema, zbog čega je propustio ostatak i još se nije vratio u ekipu.- Dešava se nažalost, ali se nisam nadao da će ovoliko trajati i da ću ovoliko odsustvovati sa terena. Kažu da je ahil nezgodan i da zna da traje nekoliko nedelja - rekao je i dodao da nije propustio nijedan individualni trening u Beleku.PROČITAJTE JOŠ: ARAPI ME NISU ZANIMALI: Rikardo posle odrađenih priprema zadovoljan što tokom zime nije promenio sredinu Ivanović je rekao da mu je bilo veoma teško što je bio odvojen od ekipe.- Nikada u svojoj profesionalnoj karijeri nisam toliko pauzirao što se tiče trčanja, a uz to mi je posebno bilo teško što smo u Turskoj igrali utakmice, a ja nisam mogao na teren - rekao je on.Naveo je da je "počeo da trčkara" i da se nada da će se za nekoliko dana pridružiti ekipi u normalnim treninzima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RASPALIO MAŠTU GROBARA: Bolji smo nego jesenas. Videćete u DERBIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019

Crno-beli gostuju Bačkoj...Došao je u Partizan kao jedan od najbolji fudbaler Superlige, ali do sada nije opravdao očekivanja u Humskoj. Đorđe Ivanović će i u prolećnom delu sezone nastupati za crno-bele, a sam kaže da ima još mnogo toga da pruži u ovom klubu...BOMBA U PODGORICI: Stigao bivši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.