Imali smo neravnopravan tretman

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Imali smo neravnopravan tretman"

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Igor Bondžulić istakao je da njegova ekipa nije zaslužila poraz od Partizana (3:2) u derbiju 29. kola Superlige.

"Utakmica je bila lepa za publiku. Primili smo golove iz nekih situacija u kojima smo mi najjači", rekao je Bondžulić novinarima, pred kojima se obratio umesto prvog trenera Sime Krunića, koji je bio isključen.

"Što se tice isključenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mislim da je nezasluženo. Nijednim gestom nije zasluzio da bude isključen, mislim da je sudija pogrešio", rekao je Bondžulić.

On je istakao da njegov tim nije mogao da se nosi sa pritiskom rivala.

"Tokom cele utakmice imali smo nekorektan tretman i neravnopravan status. Možda smo mogli više, ali pod ovakvim pritiskom Partizana, nismo mogli da iznesemo utakmicu do kraja kako treba. Zaslužili smo vise od poraza", rekao je trener Čukaričkog.

On je, međutim, istakao da sudije nisu direktan krivac za neuspeh Čukaričkog, ali je rekao da kriterijum suđenja nije bio ravnopravan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.