Iliev odgovorio stručnjacima, Tole o ispodprosečnoj Zvezdi, Stevanović: Najbolji smo klub u zemlji!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 22:47

Iliev odgovorio ''stručnjacima'', Tole o ''ispodprosečnoj'' Zvezdi, Stevanović: ''Najbolji smo klub u zemlji!''

Njihove prve reakcije posle derbija...

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev odlučio je posle meča da javno odgovori mnogim kritičarima. Učinio je to pred kamerama TV Arena Sport.





''Najpre bih čestitao bih Zvezdi na tituli. Partizan u derbiju opet dominantan, ne znam koja po redu utakmica da Zvezda ne može do gola. Mnogo šansi Partizana. Spektakularna igra.





>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Razmišljao sam da li da kažem, ali moram. Kao i ranije, mnogi naši poznavaoci fudbala i veliki stručnjaci su vređali tog Sadika, Sumu, ustvari su mene vređali. Hajde mene što vređaju, ali vređati takve igrače kakve Srbija nije videla...







Videli ste simultanku jednog Sadika, jednog genija Sumu, ostale igrače koji su takvom dominantnošću odigrali ne samo ovaj derbi, nego već nekoliko godina tako igraju derbije'', poručio je Iliev.

U finalu Partizan će igrati protiv Vojvodine.

''Vojvodina ima dobrog trenera, igraju dobar fudbal, ali kao i uvek Partizan je favorit'', zaključio je Iliev.

Utakmicu je iz lože pratio i bivši predsednik FSS i Partizana Tomislav Karadžić.





''Partizan je bio bolja ekipa, zasluženo pobedio, Sadik najbolji Zvezda ispod proseka. Pavlović će nedostajati Partizanu'', kratko i jasno je Karadžić ocenio utakmicu.

Jedan od Partizanovih heroja večeras je i rezervni golman Nemanja Stevanović, koji je u finišu uspešno zamenio povređenog kapitena Stojkovića.

''Dokazali smo da smo najbolji klub u Srbiji, tri utakmice ove godine nismo primili gol od Zvezde, mislim da je svima jasno da smo najbolji klub u Srbiji'', poručio je on.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.