Ilić: Mateus priča gluposti, hteo je da poveća tiraž knjige!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Mateus priča gluposti, hteo je da poveća tiraž knjige!

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da ga je nekadašnji trener crno-belih Lotar Mateus neprijatno iznenadio iznoseći u autobiografiji da je vodio ekipu na jednoj nameštenoj utakmici.

Saša Ilić  

Nemac je aludirao na meč 28. kola iz sezone 2002/2003. protiv Rada (1:0), kada je Partizan imao veliku bodovnu prednost u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, a Radu su bili potrebni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bodovi u borbi za opstanak.

"To su gluposti, on se 'primio' na staru priču da kada pobedimo, neko nam je to namestio, a kada izgubimo, onda smo pustili. Mislim da je to ubacio u knjigu samo zbog tiraža", rekao je Ilić.

 

Prema njegovim rečima, moguće je samo da su crno-beli odigrali ispod očekivanja, jer su već obezbedili titulu.

"Ta utakmica za nas nije imala rezultatski značaj i moguće je da su neki igrači odigrali ispod nivoa. Ponavljam, niko od nas nije namestio meč", poručio je kapiten Partizana.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.