IZGLEDALO JE DA JE SVE REŠENO: Partizan dobio konkurenciju za napadača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 22:42

IZGLEDALO JE DA JE SVE REŠENO: Partizan dobio konkurenciju za napadača (FOTO)

Očekuje se vrelo leto.

Filip Holender imao je dobru sezonu u Partizanu i crno-beli su odlučili da otkupe njegov ugovor od švajcarskog Lugana na kraju sezone kada mu ističe pozajmica, a to će ih koštati 450.000 evra, pored 50.000 hiljada koje su već dali. Međutim, crno-belima bi plan mogao da pokvari ni manje ni više nego klub iz Južne Afrike.

Prema pisanju portala ''Kickoff.com'', Kajzer Čifsi bi mogli kupe reprezentativca Mađarske rođenog u Srbiji, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on im je ponuđen. Čifsima je preko potreban napadač pošto Zambijac Lazarus Kambole nije opravdao poverenje postigavši samo jedan gol na 36 odigranih mečeva.

Ni u Luganu ne bi imali ništa protiv da Holendera prodaju i za veći novac od 450.000 evra koliko treba da plati Partizan, ali je pretpostavka da će Švajcarci ipak hteti da igraju na sigurno. Ove sezone je Holender postigao osam golova na 22 utakmice i ima još četiri kola na raspolaganju da popravi učinak.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.