Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZAZVAO HAOS: Bosančić provocirao navijače Slavije, ovi ga zasuli flašama i dimnim bombama! (VIDEO)

Bivši fudbaler Partizana i Crvene zvezde našao se u centru pažnje u jučerašnjem muču izmešu Slavije i Libereca.

Miloš Bosančić je bio heroj svog tima u Pragu, jer je postigao postigao pobedonosni gol za Slovan u trijumfu od 2:1, a nakon tog pogotka izazvao je pravi haos na terenu.
Srpski fudbaler je u 73. minutu pogodio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bele tačke za prednost gostiju od 2:1, a pogodak je odlučio proslaviti ispred protivničkih navijača, koje je to izuzetno razbesnelo.
Navijači slavije su Bosančića zasuli flašama i dimnim bombama, a ravnodušni nisu ostali ni fudbaleri Slavije pa je došlo do koškanja na ternu. Ipak sve se prlično brzo smirilo i meč je nastavljen.
Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor:Youtube/matik
The post IZAZVAO HAOS: Bosančić provocirao navijače Slavije, ovi ga zasuli flašama i dimnim bombama! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Srpskog fudbalera navijači zasuli flašama i bakljama (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017

Na teškom gostovanju u Pragu ekipa Libereca uspela je da savlada Slaviju sa 2:1, a drugi gol za goste postigao je naš internacionalac Miloš Bosančić, bivši igrač Partizana i Crvene zvezde...S obzirom na to da je pogodak postigao udarcem sa 11 metara to verovatno ne bi bila vest da se on nije potrudio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.