IZ PARTIZANA OTKRILI: Niko se više ne raspituje za naše igrače

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ PARTIZANA OTKRILI: Niko se više ne raspituje za naše igrače

Pandemija korona virusa sve stopirala.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura poručio je da očekuje veoma težak i sušan letnji prelazni rok zbog finansijskih problema bogatih klubova izazvanih pandemijom korona virusa, a takoše je i otkrio da za igrače crno-belih niko nije pitao otkad je sve počelo.

Vazura je objasnio da naredni period uopšte neće biti lak za Parni valjak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Očekuje nas, definitivno, teška godina. Kriza će svakako, da se odrazi na naše finansije, logično, baš kao i na sve klubove u Evropi i svetu. Jednostavno to vam je lančano. Partizan živi od prodaje igrača, jasno je da će cene na tržištu da postanu značajno manje, uopšte, manje će da bude i transfera - rekao je Vazura za Sportski žurnal.

Vazura je objasnio da bez obzira na to što će klubovi u svetu izgubiti znatno više nego Partizan od TV prava i ulaznica nije dobro po crno-bele, već naprotiv.

- Svetski giganti ne žive kao mi od transfera. Ti što zarađuju od ulaznica i TV prava neće sad da kupuju igrače.

- Transferi će da budu drastično manji, ma sumnjam da će ih uopšte biti na leto. Očekujemo izuzetno težak prelazni rok - istakao je on.

Za kraj, Vazura je dodao da crno-bele niko nije kontaktirao ni za jednog igrača otkad je počela pandemija korona virusa.

-Ceo fudbal je stao, bukvalno. To je sasvim normalno, ne bi trebalo da vas čudi. Ljudski životi su, ej, najbitniji! Otkriću vam: imali smo nekoliko ozbiljnih razgovora za pojedine fudbalere i sve je stalo - poručio je generalni direktor kluba iz Humske.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, lepša polovina Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.