ISHVALIO GA ZA SVE PARE: Prema vezisti Partizana ON je najzaslužniji za pobedu u Zemunu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISHVALIO GA ZA SVE PARE: Prema vezisti Partizana ON je najzaslužniji za pobedu u Zemunu! (FOTO)

Crno-beli rutinski stigli do četvrtfinala Kupa Srbije.

Partizan je uspešno preskočio još jednu prepreku u Kupu i zahvaljujući trijumfu u Zemunu stigao među osam najboljih. Vezista crno-belih smatra da je njegov tim pružio daleko bolju partiju, nego u poslednjem prvenstvenom kolu na gostovanju Spartaku.

OGLASILI SE IZ PARTIZANA: Evo kada će se SVE znati o Pantićevoj povredi

IZAŠLA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << JE NOVA FIFA RANG LISTA: Posle pobede i remija EVO gde su sada Orlovi! (FOTO)

- Kup utakmica sa Zemunom je iza nas, novi je dan. Nije bilo nimalo lako, posebno ako se uzme u obzir da smo prošlu utakmicu igrali nerešeno i da smo bili pod velikim pritiskom. Ni sam teren nije bio idealan za igru, ali je najvažnije da smo izgledali kao tim, posebno prvo poluvreme - rekao je Zdjelar.

I domaćin je imao prilika da dođe bar do počasnog gola. Da nije bilo sjajnih intervencija kapitena Vladimira Stojkovića, prema rečima veziste Partizana, situacija na terenu mogla je da se iskomplikuje.

- I golman Stojković je imao svoj dan i spasio nas je u nekoliko situacija. Što se tiče Napretka, imaju dobru ekipu sa kojom nikada nije lako. Moramo da gledamo isključivo sebe i pobeđujemo. Svi znamo šta se od nas očekuje - istakao je Saša Zdjelar.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.