IPAK NIŠTA OD PARTIZANA: Iskusni trener karijeru nastavlja u Španiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 15:53

IPAK NIŠTA OD PARTIZANA: Iskusni trener karijeru nastavlja u Španiji

Rekordi će padati kao od šale.

Pedro Martinez, iskusni španski trener koji se prošlog i ovog leta dovodio u vezu sa Partizanom, ostaje u Manresi.

Portugal na Francusku, Ronaldo na Mbapea. Gledaćemo spektakl večeras (21.00) - Francuzi su mirniji jer su obezbedili osminu finala, dok Portugalci jure pobedu, mada bi im i bod verovatno završio posao za treće mesto. Kvota na Portugal je 3,20, na iks 3,10, a na Francuze 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Portugal - Francuska.

Kako je objavio katalonski klub, harizmatični stručnjak je produžio ugovor na još dve sezone.

- Klub i trener će na ovaj način nastaviti projekat koji su započet pre dve godine povratkom Martineza na klupu - navela je Manresa u zvaničnom saopštenju.

Martinez (60) će tako nastaviti da obara rekord po broju mečeva na klupi Manrese (245), pošto je u januaru 2020. godine prestigao Žaumea Ponsarnaua (202 utakmice).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.