IMPRESIVNO: Bivši defanzivac Partizana oborio rekord Serije A!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 20:20

IMPRESIVNO: Bivši defanzivac Partizana oborio rekord Serije A!

Srbin nezamenljiv.

U paklenoj konkurenciji koja je u Italiji, posebno među defanzivcima bivši igrač Partizana Nikola Milenković uspeo je da bude igrač koji je odigrao najviše minuta u Seriji A u sezoni 2019/20.

Večeras u 20.45 na Vembliju igra se finale plej-ofa za promociju u Premijer ligu. Brentford ili Fulam? Pobednik će sledeće sezone biti bogatiji za 200 miliona funti. Kvota na Brentford je 2,30, na Fulam 3,00, dok je nerešeno 3,30. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Fulam.

Ovaj podatak s ponosom je objavio njegov klub Fiorentina, u kojem je popularni ‘Bleki’ stub odbrane.

– Nikola Milenković je sa 3.257 minuta igrač koji je proveo najviše vremena na terenu u Seriji A u sezoni 2019/20 – napisala je Fiorentina ovaj podatak na društvenim mrežama.

Nije ni čudno to što je Milenković izazvao i pažnju mnogih velikana evropskog fudbala, koji bi ga rado videli u svojim redovima. Među najozbiljnijim kandidatima su Milan, Mančester junajted, Čelsi i Pari Sen Žermen, a cena njegovor transfera mogla bi da dostigne i do 50 miliona evra.

🏅| Nikola Milenkovic, con 3257 minuti, è il calciatore di movimento con il minutaggio più alto della Serie A 2019/2020 💜 #ForzaViola ⚜️ #Fiorentina #Milenkovic pic.twitter.com/e2luzoKezT

— ACF Fiorentina (@acffiorentina) August 4, 2020

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.