IMA PROMENA: Partizan IZABRAO putnike za Albaniju, na Skenderbeg sa NOVIM imenima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA PROMENA: Partizan IZABRAO putnike za Albaniju, na Skenderbeg sa NOVIM imenima! (FOTO)

Utakmica se igra u četvrtak (21.05) na Elbasani Areni.

Fudbaleri Partizana krenuli su put Albanije na meč 3. kola Lige Evrope protiv Skenderbega. Ekspedicija crno-belih otputovala je u Tiranu, odakle će nastaviti putešestvije do Elbasanija, obzirom da će se na istoimenoj Areni odigrati jedan od najvažnijih susreta za srpskog šampiona.

VEČITI RIVAL ILI ALBANCI: Bivši kapiten Zvezde otkrio za koga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će navijati u duelu Partizana i Skenderbega

PRED KRUCIJALNU UTAKMICU: Đukić sprema TRI džokera za Skenderbeg (VIDEO+FOTO)

LIGA ŠAMPIONA: Remi u Madridu, katastrofe Maribora i Sevilje, Građani pobedili Napolitance (VIDEO)

Trener Miroslav Đukić u Elbasani je poveo 21 fudbalera, u odnosu na meč protiv Dinama, ponovo su se u konkurenciji našli oporavljeni Marko Janković i Zoran Tošić. Na spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Marko Jovičić.

Odbrana: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Nemanja Antonov.

Vezni red: Marko Janković, Petar Ðuričković, Everton Luiz, Marko Jevtović, Danilo Pantić,Saša Ilić, Zoran Tošić, Milan Radin, Sejduba Suma.

Napad: Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba, Teofilus Solomon.

Rukovodstvo Partizana u Albaniji predstavljaće: predsednik Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOGATO: Uprava Partizana ODREDILA visoke NAGRADE igračima ukoliko POBEDE Skenderbeg! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017

Crno-beli u četvrtak (21.05) gostuju na Elbasani Areni...Posle oglašavanja uprave Skenderbega da će bogato nagraditi prvotimce u slučaju pobede nad Partizanom, i rukovodstvo srpskog šampiona odlučilo se na isti potez...DOLAZI NA ELBASANI ARENU: Za Partizan će u Albaniji NAVIJATI i bivši IGRAČ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.