ILIEV JE SIGURAN ZA DERBI: Samo iz ovog razloga nije bilo 3:0 za Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 10:43

ILIEV JE SIGURAN ZA DERBI: Samo iz ovog razloga nije bilo 3:0 za Partizan

Bivši sportski direktor hvali Bajbeka.

Iako je podneo ostavku na funkciju sportskog direktora, Ivica Iliev i dalje vodi računa o tome kakva će biti transfer politika Partizana. Najsvežija akvizicija Parnog valjka je Žan Kristof Bajbek, a Iliev je za ''Sportski žurnal'' imao samo reči hvale za Francuza.

- Bajbekov potencijal nemerljiv je za ovdašnji fudbal. Doneće, pre svega, individualni kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u postavljanju akcija. Direktan, mnogo jak na lopti, lagano rešava "jedan na jedan" u kaznenom prostoru. Plus, ima fantastične kretnje, eksplozivnost na pet, 10, 15 metara, možda više ne i sprint na 30, 40, 50 kao kad je bio mlađi, ali... To i nije toliko bitno za njegovu poziciju. Sa smislom za fudbal i saradnju, fenomenalnom igrom glavom i završnicom desnom i levom nogom – kompletan špic, bukvalno - rekao je Iliev.

Odavno Šalke nije član krema nemačkog fudbala, ali lokalni derbi protiv Dortmunda uvek izaziva veliku pažnju. Tako će biti i danas (18.30) na Vestfalenu. Kvota na pobedu Dortmunda je 1,23, a na kombinazziju 1&3+ 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Šalke.

Pohvalio je Iliev i Filipa Holendera, a nije mogao da izbegne ni priču o 163. Večitom derbiju koji je završen rezultatom 1:1. Smatra Iliev da je Suma mogao da bude prevaga na Partizanovu stranu.

- Holender se uklapa uz Bajbeka, ima brzinu da uleti s boka. Francuz mnogo dobro asistira. Biće dobar tandem, mada... Bajbek je tip igrača koji najviše leži Sumi. Gvinejac je genije, voli kombinatoriku sa igračem, ako ima vrhunske kretnje i eksplozivnost da mu gure onako, "ispod lakta", loptu u završnoj trećini. Da Suma u derbiju nije izašao već u 15. minutu bilo bi 3:0, da je imao uz sebe i Bajbeka. Rapsodija - zaključio je Iliev.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.