IGRA NAJVAŽNIJU UTAKMICU U ŽIVOTU: Nekadašnji golman Partizana je teško bolestan, sakupljaju se sredstva za njegovo lečenje!

Izvor: HotSport.rs, 05.Avg.2021, 15:54

IGRA NAJVAŽNIJU UTAKMICU U ŽIVOTU: Nekadašnji golman Partizana je teško bolestan, sakupljaju se sredstva za njegovo lečenje!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Radovana Radakovića (1971). Radovan je naš bivši fudbalski golman koji je čuvao mrežu mnogih klubova. Najbolje trenutke karijere doživeo je u dresu Patizana sa kojim je dva puta bio šampion i jednom pobednik Kupa Jugoslavije. Krajem 2020. godine, u trenutku najveće sreće što će […]
The post IGRA NAJVAŽNIJU UTAKMICU U ŽIVOTU: Nekadašnji golman Partizana je teško bolestan, sakupljaju se sredstva za njegovo lečenje! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši golman Partizana vodi borbu za život, potrebna mu je pomoć svih nas

Izvor: RTS, 05.Avg.2021

Radovan Radaković, bivši golman Partizana i reprezentacije Jugoslavije, vodi tešku borbu za život i potrebna mu je naša pomoć. Radaković (50) se trenutno nalazi u bolnici u Istanbulu zbog tumora na želucu. . Nekadašnji fudbaler je trebalo da bude operisan, ali je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.