IGOKEA OBEZBEDILA NOVO POJAČANJE Kalio se u Golden Stejtu, sada stigao u Laktaše

Izvor: 011vodič.com, 23.Jul.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOKEA OBEZBEDILA NOVO POJAČANJE Kalio se u Golden Stejtu, sada stigao u Laktaše

Foto: www.easycredit-bbl.de / Promo Denis Kliford, nekadašnji košarkaš Golden Stejtove filijale u razvojnoj ligi, Santa Kruz Voriorsa, novo je pojačanje Igokee. Foto: www.tagesspiegel.de / Promo Denis Kliford Kliford, koji igra na poziciji centra, visok je 2 metra i 16 centimetara i studirao je na fakultetu u Bostonu sa kojim je igrao u NCAA ligi. „HVALA I SREĆNO” Zvezda se oprostila od Reglanda LETONAC U BEOGRADU Nekada je igrao PROTIV Partizana, a sada će BRANITI crno-bele boje On se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 2016. godine prijavio na NBA draft, ali nijedan klub nije bio zainteresovan za njegove usluge. Nakon učešća u razvojnoj ligi, ovaj centar se 2017. godine preselio u Evropu. Njegova prva destinacija bio je Berlin. Kliford je za Albu u Evrokupu u proseku beležio 8,3 poena i 6,7 skokova. Iz Nemačke će krenuti put Laktaša, gde su već stigli Marko Tomas i Aleksandar Cvetković. “DAO SAM GOL ZVEZDI, DAĆU OPET!” Petar Gigić potpisao za Partizan, evo kako igra /VIDEO/ KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE Partizan već gleda ka Sloveniji, Čukarički ka Grčkoj! ČUKARIČKI SE NE PLAŠI MOLDEA Bogosavac poručuje – “I nama odgovara hladnije vreme, kvalitetni su – ali IMAMO PLAN” (Aleksandar Knežević) More
The post IGOKEA OBEZBEDILA NOVO POJAČANJE Kalio se u Golden Stejtu, sada stigao u Laktaše appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.