Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IAKO JE REZERVA: Bugarin izjavom oduševio Grobare, kao i prognozom koliko će komada dati Božinov!

Bugarski reprezentativac Ivan Bandalovski će po svemu sudeću biti rezerva u Partizanu. Zato je desni bek i pitao trenera Zorana Milinkovića može li da ide u slučaju dobre ponude…

 
- Ja sam profesionalac, ako se pojavi neka dobra ponuda za Partizan i mene… Imam ugovor još godinu, dajem sve od sebe na svakom treningu i utakmici – kaže bandalovski za Žurnal.
Prednost ima Miroslav Vulićević.
- Vulićević je dobar igrač, odluka je na treneru. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Konkurencija je dobra za ekipu, najbitnije je da Partizan pobedi u svakoj utakmici, cilj nam je Liga šampiona. Ja mogu i levo, u sredinu, nije problem.
I zaista nije, jer bi Bandalovski u moru tetovaža mesto našao za – grb Partizana.
- Zašto da ne?
Prozborio je po koju i o zemljaku Božinovu:
- Nije još sto odsto spreman, ali očekujem da daje golove. Dugo se znamo, prošli smo sve reprezentativne selekcije. Ozbiljan igrač, igrao je za Fiorentinu, Juventus, Mančester siti, Sporting… Ima 29 godina, najbolje se oseća. Ako se dobro pripremi, daće 20-25 golova u sezoni – zaključio je Bandalovski.
Grobari se nadaju da je u pravu. Humsku je napustio reprzentativac, a Aškovski je nezadovoljan što nikada nije dobio šansu.
The post IAKO JE REZERVA: Bugarin izjavom oduševio Grobare, kao i prognozom koliko će komada dati Božinov! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smehotresna olimpijada u Partizanu: Treneru, jel smem da idem?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2015, 14:07

Zanimljivo u Humskoj. Kao na pijaci, ali ne fudbalskoj, već, recimo, buvljoj. Ugovori kao da ne postoje ili su potpisani tek da bi se ispunila formalnost. Ivan Bandalovski pitao je šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića da li može da napusti Partizan u slučaju bolje ponude iz inostranstva...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.