I fudbaleri Vojvodine i Partizana najavili otvaranje Sportskih igara mladih

Izvor: B92, 11.Maj.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I fudbaleri Vojvodine i Partizana najavili otvaranje Sportskih igara mladih

Sjajna slika iz Novog Sada.

Grad Novi Sad će biti domaćin svečanog otvaranja Sportskih igara mladih za region. Ceremonija je na program 15. Maja sa početkom u 10 h, na Trgu slobode. Povodom toga danas su na stadion Karađorđe fudbaleri Vojvodine i Partizana istrčali u majcama Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije.

Bilo je lepo videti fudbalere i sudije Super lige Srbije kako izlaze na teren i podržavaju najveću manifestaciju amaterskog sporta u Evropi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kao i mnogo puta do sada FK Vojvodina i FK Partizan su se priključili promociji i podršci Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, dajući podršku deci, sportu i promociji zajedništva, fer pleja i drugarstva kao osnovnih ciljeva ovih Igara.

Portal B92 se priključio medijskom pulu Dunav osiguranje Sportskih igara mladih i ove sezone pratićemo dešavanja po celoj Srbiji ali i regionu. Sve zbog dece Srbije, koja uz podršku Vlade Srbije, sponzora i prijatelja mogu besplatno da se takmiče u sportovima koje vole (tenis, basket 3 na 3, rukomet, odbojka, odbojka na pesku, stoni tenis, šah, atletika, Coca Cola cup u malom fudbalu i LINO između dve vatre).

Igre spajaju region, učesnici su deca osnovnoškolskog uzrasta sa teritorije Republike Srbije, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Deca ne moraju biti aktivni sportisti, već samo ljubitelji druženja i zdravog načina života.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.