I ROMA ŽELI VLAHOVIĆA: Vučica kvari posao Milanu - Fiorentina ne pušta Srbina bez 40 MILIONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 11:34

I ROMA ŽELI VLAHOVIĆA: Vučica kvari posao Milanu - Fiorentina ne pušta Srbina bez 40 MILIONA!

Veliko interesovanje za bivšeg napadača Partizana.

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Vlahović igra karijeru sezone u italijanskoj Fiorentini. iz tog razloga je Srbin jedan od zvezda prelaznog roka na Apeninima. Tamošnji mediji "bruje" o Vlahoviću i imenima velikana koji su zainteresovani za njega, a nakon Milana pojavilo novo ime. U pitanju je Roma.

Forentina bi po svaku cenu zadržala Vlahovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sovjim redovima, međutim zajendički jezik sa njegovim agentima se, za sada, ne pronalazi.

Mančester Siti je praktično obezbedio titulu u Premijer ligi, u Ligi šampiona je u polufinalu, a danas (18.30) protiv Čelsija igra i za plasman u polufinale FA kupa. Plavci su nominalni domaćini na Vembliju, ali su Građani favoriti - kvota na dvojku je 1,88, kec je 4,30, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

Kako se dalje navodi, Zlatan Ibrahimović je navodno insistirao da se njegov tim pojača Srbinom, Milan je već napravio prve korake, ali nema konačnog odgovora.

Kako prenose italijanski mediji, u trku se uključila i Roma.

Tijago Pinto je već obavio neke razgovore sa Vlahovićem agentima, ali pita se i Fiorentina.

Fiorentina kaže: ništa ispod 40.000.000 evra.

Osim toga, piše se i da je Fiorentina ranije odbila ponudu Lajpciga, koji je na sto stavio 25.000.000 evra, što znač da neće biti lako pregovarati sa Italijanima.

Podsetimo, Fiorentina će od leta svakako imati novog trenera, pošto je Bepe Jakini tu samo privremeno, jer će ga verovatno zameniti Đenaro Gatuzo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.