Hoće li biti TV prenosa Zvezdinog i Partizanovog meča u Kupu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li biti TV prenosa Zvezdinog i Partizanovog meča u Kupu? (foto)

Izgleda da opet neće svi biti zadovoljni...

Iako reprezentacije ponovo izbijaju u prvi plan, sutra će u centru pažnje biti odloženi mečevi 1/16 finala Kupa Srbije.

Sutrašnji fudbalski program otvara utakmica između Trepče i Crvene zvezde, koja je na programu od 14 časova. Sat kasnije Vodojaža iz Grošnice prvi put u svojoj istoriji dočekuje branioca trofeja, ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana, u isto vreme igraće i Proleter i Javor Matis, a od 18 časova Voždovac na svom terenu igra protiv Teleoptika.

Šta ćemo od svega toga moći da vidimo u direktnim TV prenosima?

Kako sada stvari stoje, planiran je samo TV prenos meča iz Kosovske Mitrovice, jer je TV Arena Sport u svoju programsku šemu uvrstila tu utakmicu. Direktan prenos je planiran na TV Arena Sport 1, u sredu od 14 časova, a pola sata ranije počeće i studijska emisija kojom će biti najavljen ovaj duel. Ko propusti prenos, imaće priliku da gleda i snimak meča Trepča - Crvena zvezda na istom kanalu, u sredu od 21 čas.

Na tom, ali ni na preostala četiri kanala Arene Sport za sada nije najavljen TV prenos utakmice iz Grošnice, između Vodojaže i Partizana, ali možda do sutra i dođe do nekog preokreta po tom pitanju.

Takođe, nema najave ni prenosa utakmica između Voždovca i Teleoptika, odnosno između Proletera i Javor Matisa.

Screenshot: tvarenasport.com
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda kreće u Kosovsku Mitrovicu, uz moćnu poruku! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019

Zvezdina ekspedicija spremna za polazak...Fudbaleri Crvene zvezde sutra će od 14 časova na stadionu u Žitkovcu, u Kosovskoj Mitrovici odigrati meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv domaće Trepče...Direktan TV prenos ovog meča obezbeđen je na TV Arena Sport 1, a Zvezdina ekspedicija je spremna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.