Hiljadu stepeni u Pioniru, sramno ponašanje navijača Partizana i vođstvo crno-belih! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljadu stepeni u "Pioniru", sramno ponašanje navijača Partizana i vođstvo crno-belih! (TVITOVI)

Šta se sve dešavalo tokom prvog dela susreta Partizana i Crvene zvezde?

Nakon prvog dela igre Partizan vodi protiv Crvene zvezde mts u drugoj utakmici finala plej-ofa Super lige Srbije rezultatom 36:29.

Tvrdo od samog starta utakmice, i jedni i drugi su se usredsredili na odbranu koliko su to mogli jer je na parketu bila neverovatna vrućina.

Partizan je prvi stekao veliku prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i to serijom od 8:0 kada je nesportski faul napravio Filip Čović, odlični su bili Jankovići, a obe ekipe su tražile pogodak za tri poena.

Partizan je prvu deonicu rešio u svoju korist rezultatom 17:9, a u nastavku Zvezda bolje kreće i serijom od 4:0 uspeva da se vrati u život.

Bilo je i samo -2 za Crvenu zvezdu, a onda nova serija Partizana koji je stigao do +10.

U jednom trenutku su obe ekipe promašile čak dvadeset trojki, bilo je 0/20, ali je kasnije ta serija prekinuta.

Gledali smo penal završnicu iz koje je profitirala Crvena zvezda, pa je Partizan na 7 razlike pred početak drugog poluvremena.

Baš kao i u prvom susretu kada smo videli neprimereno ponašanje navijača Crvene zvezde, takav je slučaj bio i sa navijačima Partizana koji su večeras doneli vence u halu čime su iskazali mržnju prema protivničkim navijačima i klubu.

Mogli bi bar jedan napad da organizujemo, bar jedan.Kakva je ovo iso glupost od kosarke?!#kkcz

— DijametralnoSuprotan (@DijametralnoS) June 12, 2019
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hvalospevi superheroju, evo na koga su Zvezdaši besni! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2019

Crvena zvezda i Partizan nakon prve dve utakmice nemaju prednost u finalnom duelu...Ekipa Partizana je vratila sebe u život trojkom Radeta Zagorca...U drugoj utakmici finala Super lige, Rade Zagorac je trojkom doneo Partizanu pobedu od 73:72 nakon čega je nastala ludnica među navijačima crno-belih...Nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.