HOLENDER PRESREĆAN ZBOG OSTANKA U HUMSKOJ: Ovo je tek zagrenje za ono što mogu da dam Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 14:07

HOLENDER PRESREĆAN ZBOG OSTANKA U HUMSKOJ: "Ovo je tek zagrenje za ono što mogu da dam Partizanu"

Ostvarenje sna za mladog fudbalera.

Beogradski Partizan i zvanično je danas rešio da otkupi ugovor mađarskog reprezentativca Filipa Holendera i tako ga svrsta u svoje redove. Sada već bivši fudbaler švajcarskog Lugana nije krio oduševljenje.

- Iskreno, presrećan sam! Zvuči kao fraza da se ovde sjajno osećam od prvog dana i da imam veliku podršku saigrača, šefa Stanojevića i svih u klubu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaista je tako. Moja velika želja je bila da ostanem u Partizanu i stoga hvala i čelnicima koji su pravovremeno reagovali i otkupili moj ugovor. Nadam se da je ovo bilo tek „zagrevanje“ za ono što ja mogu da dam ekipi, a i oni meni! Čeka nas mnogo posla, ali mi verujemo u najbolji ishod - izjavio je Filip Holender

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Reprezentativac Mađarske je za crno-bele od oktobra do danas odigrao 26 mečeva i postigao devet pogodaka.

Lil i dalje drži prvo mesto u Francuskoj, ima bod više od PSŽ-a i očekuje nas velika borba za titulu u poslednja tri kola. Lil večeras (21.00) gostuje Lansu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Lans - Lil.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan će otkupiti ugovor Holendera

Izvor: RTS, 07.Maj.2021

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je za napadača Filipa Holendera iskoristio klauzulu za otkup ugovora od Lugana. . Partizan će na osnovu klauzule Luganu platiti 250.000 evra...Holender je ove sezone, a posebno ovog proleća, prikazao veoma dobra izdanja u crno-belom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.