HEROJ PARTIZANA JARAMAZ ZA SRBIJU DANAS: Hvala Pejdžu, ovo je zaista neverovatno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJ PARTIZANA JARAMAZ ZA SRBIJU DANAS: Hvala Pejdžu, ovo je zaista neverovatno

Skroman i pored sjajne partije.

Ognjen Jaramaz je bio heroj trijumfa Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvede. Bek crno-belih je postigao svih sedam poena za tim Andree Trinikjerija u produžetku i prigrabio epitet MVP finalnog turnira.

- Vrlo neizvesna zvašrnica. Ponosan sam na svoje saigrače i sebe što smo verovali u pobedu. Neverovatan splet okolnosti na kraju, zaista neverovatno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pod jakim sam utiskom i što se atmosfere tiče i moram da istaknem da kada god dođemo u Niš podrška je fanstatična od četvrtfinala do finala – rekao je Jaramaz za Srbiju Danas.

O svojoj ulozi u finišu meča Jaramaz je skromno pričao.

- Preuzeo sam odgovornost u produžetku jer je Pejdž to uradio u regularnom delu. Hvala Markusu Pejdžu na poslednjem minutu koji mi je omogućio da preuzmem odgovornost – zaključio je Jaramaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.