HAOS U HUMSKOJ: Partizan u blokadi zbog transfera bivšeg igrača, a novac traži nekadašnji igrač Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U HUMSKOJ: Partizan u blokadi zbog transfera bivšeg igrača, a novac traži nekadašnji igrač Zvezde (FOTO)

Sadašnja uprava nije znala za problem.

Partizan je u problemima, i to finansijskim. Već dve sedmice nalaze su u blokadi. Na sajtu Narodne banke Srbije, postoji i podatak o blokadi u visini od oko 144,5 hiljada evra. Kako prenosi Sportski žurnal, u ime firme "Bonum", na koje su Budvani 2015. prebacili potraživanja, pojavljuje se kao poverilac i Branko Bošković, bivši fudbaler Crvene zvezde.

Reč je o transferu Nikole Vujovića iz Mogrena u Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , i to još od pre devet godina.

- Još jedan od slučajeva bivše uprave na čelu sa Draganom Đurićem. Partizan je početkom 2009. godine zaključio ugovor o transferu sa Mogrenom za transfer Nikole Vujovića u iznosu oko 400 hiljada evra. Od toga, 200 hiljada je plaćeno do 2014. godine, a 200 nikad. Nismo ni znali da postiji taj dug, početkom 2018. godine dobili smo presudi da smo izgubili spor. A mi nismo ni znali da je vođen - objasnio je potpredsednik kluba iz Humske, Vladimir Vuletić.

Funkcioner crno-belih je takođe potvrdio da je klub reagovao i da je zahtevao ponavljanje postupka, pošto formalni potražilac, Mogren više ne postoji. Samim tim, ni potraživanje. Ali postoji dodatni problem.

- U ime firme "Bonum", pojavljuje se Branko Bošković, koji angažuje advokata da na osnovu presude izvrši isplatu. Naravno, odmah smo uložili žalbu na rešenje o izvršenju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.