Grobari u strahu, jedan od najboljih odlazi na kraju sezone?

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobari" u strahu, jedan od najboljih odlazi na kraju sezone?

Uskoro bi mogao da obuče dres još jednog evropskog velikana.

Partizan bi nakon eliminacije u polufinalu ABA lige mogao da doživi još jedan veliki udarac na klupske ambicije.

Litvanski novinar Donatas Urbonas objavio je da je Žalgiris veoma zainteresovan za košarkaša "Crno-belih" Džoka Londejla.

Australijski centar će sasvim sigurno ostati u Beogradu do kraja sezone pošto je već licenciran za takmičenje u Superligi gde Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << večeras čeka meč sa Megom.

Lendejl je u proseku ubacivao po 12 poena uz šut sa linije za slobodna bacanja od 56 procenata i odličnih 62,2 procenata za dva. Takođe je imao prosečan indeks uspešnosti od 15 indeksnih poena.

According to sources, Zalgiris have Jock Landale on their radar. He would join Zalgiris frontcourt, while Brandon Davies (buyout) and Aaron White (expiring contract) are expected to leave Kaunas.

— Donatas Urbonas (@Urbodo) 26. април 2019.

U pitanju je jedan od ključnih igrača u sistemu Andree Trinkijerija, pa nema sumnje da bi Lendejlov odlazak predstavljao veliki problem za "Crno-bele".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.