Grashopers prihvatio ponudu - Antonov je Partizanov!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grashopers prihvatio ponudu - Antonov je Partizanov!

Ispunila se velika želja mladog levog beka i čelnika srpskog šampiona

Upornost se isplatila - Nemanja Antonov je novi Partizanov igrač! Zlatni Orlić želeo je samo u Humsku i nigde drugde, to je jasno poručio i juče u razgovoru za MOZZART Sport, a Grashopers mu je već danas izašao u susret i pustio ga.

Mitrović predstavljen u Humskoj: 

Krivo mi je što ranije nisam prihvatio ponudu

Prema saznanjima našeg portala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sume su iste one koje su i najavljene. Dakle, Antonov stiže među crno-bele na jednogodišnju pozajmicu, a srpski prvak će imati priliku da ga otkupi idućeg leta za 400.000 evra. Takođe, od naredne prodaje Skakvcima će ići 20 odsto od transfera.

"Hoću da igram za Partizan u ovoj sezoni. I samo za Partizan. Pričao sam to i pre nego što su se crno-beli plasirali u Ligu Evrope. A tek sada imam motiv da se vratim u srpski fudbal. Mogu da pomognem Partizanu, ali isto tako Partizan može da pomogne meni", izjavio je juče 22-godišnji levi bek kog su Švajcarci doveli pre dve godine i za njega - ako je verovati Transfermaktu - platili 1.200.000 evra.

Nemanja Antonov karijeru je počeo u rodnom Kačarevu, a zatim se pridružio omladinskoj školi OFK Beograda. Prvotimac Romantičara postao je 2013. i za taj klub odigrao 41 ligašku utakmicu u dve sezone. Za Grashopers je u prethodne dve godine nastupio ukupno 50 puta. Član je mlade reprezentacije Srbije i najtalentovaniji levi bek kog naša zemlja ima.

Utisak je - još jedan pun pogodak Partizana.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.