Gotovo, Partizan završio prvi zimski potpis!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Partizan završio prvi zimski potpis!

Počeo je zimski prelazni rok u Partizanu!

Savo Milošević ima jednu brigu manje pred večerašnju utakmicu sa Astanom i predstojeću zimsku pauzu!

Ono što se prethodnih nedelja najavljivalo, izgleda da je već završeno, a to je dogovor sa Sejdubom Sumom oko potpisivanja novog ugovora sa Partizanom.

''Telegraf'' je ovog popodneva preneo svoja saznanja da je ofanzivni fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana postigao dogovor sa upravom kluba da već u januaru potpiše novi ugovor na tri godine.

Ovo je još jedna potvrda velikog poverenja koje trener Milošević ima u Sumu, oko koga želi da gradi ekipu ne samo na proleće, nego i u narednoj sezoni.

Suma mu je od početka ove sezone uzvratio sa 11 golova i 9 asistencija na 29 odigranih utakmica u svim takmičenjima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Aktuelni Sumin ugovor ističe u junu naredne godine, pa je bilo jasno da se ove zime mora doneti definitivna odluka o njegovom daljem statusu.

Ono što se sada očekuje, jeste sličan dogovor i sa Umarom Sadikom, za čiji ugovor, međutim, crno-beli moraju da plate Romi 1.6 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.