Gordić: Uz energiju s tribina do pobede nad Lokomotivom VIDEO

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordić: Uz energiju s tribina do pobede nad Lokomotivom VIDEO

Nemanja Gordić, plejmejker Partizana, rekao je da su crno-beli ostvarili veliku pobedu uz dosta borbe, ali da je pao sjajan tim Lokomotive.

"Velika pobeda protiv velike ekipe, Lokomotiva ima sjajan sastav i ovo je bila jako važna utakmica za oba tima pa mislim da je ostvarena velika pobeda uz dosta borbe, pali smo u jednom momentu ali uz veliku energiju sa tribina uspeli smo da slomimo nalet Lokomotive i da ostvarimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedu", rekao je Gordić.

Ovo je tek druga utakmica kod kuce, a ovakva pobeda dosta znaci...

"Ima još dosta da se igra, očigledno je da imamo dosta prostora za napredak, a uz to pobeđujemo što je odlična stvar i nadam se da ćemo igrati bolje iz meča u meč. Jako je teško, nemamo mnogo vremena za treninge pošto mnogo putujemo, a nadam se da ćemo podići nivo igre kada budemo imali više vremena da treniramo"

Jedan meč u Areni, drugi u Pioniru. Gde je bilo prijatnije?

"Za protivnike je mnogo nezgodno da se igra u Pioniru, velika je energija, a nadam se da ćemo imati punu Arenu pa ćemo videti"

Imate skor 4-0 u Evropi, da li su malo porasle ambicije?

"Mi idemo od meča do meča, znamo da ima još mnogo da se igra, ne zalećemo se i naravno, dobra je stvar što smo bez poraza, ali svesni smo da ima još mnogo da se igra"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.