Gomeljski kup: Ollimpijakos do trećeg mesta posle velike borbe, sjajna partija bivšeg pleja Partizana

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomeljski kup: Ollimpijakos do trećeg mesta posle velike borbe, sjajna partija bivšeg pleja Partizana

Košarkaši Olimpijakosa osvojili su treće mesto na tradicionalnom turniru u Moskvi.

Veoma dobar meč odigrali su Olimpijakos i Uniks, pobednik je dobijen tek nakon produžetka, a nakon dodatnih pet minuta slavila je ekipa iz Pireja rezultatom 89:91.

Uniks je dobio prvi kvartal sa pola koša viška, da bi do poluvremena stekli i šest poena prednosti.

Oli je uspeo da smanji deficit za samo pola koša nakon trećeg dela igre, a produžetak su izborili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u finišu četvrte deonice.

U produžetku je takođe bilo tesno, ali su puleni Dejvida Blata uspeli da ostvare trijumf i domognu se trećeg mesta na Gomeljski kupu.

Sjajan je u pobedničkom sastavu bio Printezis sa 28 poena i šest skokova, a istakao se i bivši plej Partizana Najdžel Vilijams-Gos sa 22 postignuta poena.

U redovima Uniksa po 22 poena su postigli Henri i NDur.

U finalu turnira se od 18h sastaju CSKA i Anadolu Efes.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.