GROBARI SU OVO ČEKALI - NA ČISTOM SRPSKOM: Oglasio se Amerikanac i OTKRIO da li dolazi u Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 22:21

GROBARI SU OVO ČEKALI - NA ČISTOM SRPSKOM: Oglasio se Amerikanac i OTKRIO da li dolazi u Partizan!

Odlučio.

Tokom dana pojavila se informacija da će Trej Dreksler pojačati Partizan. Amerikanac je odlučio da se posle svega oglasi na društvenim mrežama i otkloni sve dileme.

- I zvanično! Druga sezona... Uzbuđen sam što ću predstavljati crno-bele! Samo Partizan - napisao je Trej Dreksler na društvenim mrežama.

It’s official! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Year 2.. excited to represent the ⚫️⚪️! Samo Partizan 🤙🏼











Big s/o to @WorldwideSM and @alvin_snowjr for getting this thing done. #WWSM family! @ Belgrade, Serbia https://t.co/dE8Rxco1tz

— Trey Drechsel (@trey_drechsel5) July 5, 2020

Novo pojačanje Partizana nedavno je nahvalio i Dragan Jakovljević, njegov trener u ekipi Mladost Zemun.

- On je od anonimusa ove godine izrastao u igrača sa najboljim indeksom u KLS. To je igrač koji može u budućnosti da odigra ozbiljnu ulogu u evroligaškim i mnogim ozbiljnim evropskim utakmicama. Dobar je odbrambeni igrač, dobar šuter, fizikalac. Odbrambeni igrač je fantastičan, Prvi ili drugi skakač je moje ekipe. Mnogi veliki igrači su bili sjajni skakači, sećamo se Danilovića, a bili su tu oko dva metra visine. Tu je kod nas bila greška, baš ti bekovi treba više da skaču - rekao je šef struke Mladost Zemun Dragan Jakovljević o svom pulenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.