GROBARI SU GA OBOŽAVALI: Danas je spao na niske grane i igraće u trećoj ligi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI SU GA OBOŽAVALI: Danas je spao na niske grane i igraće u trećoj ligi (FOTO)

Od odlaska iz Partizana karijera mu je krenula nizbrdo.

Bivši igrač Partizana koji je osvojio srca navijača tokom svog boravka u Humskoj, Ivan Ivanov, karijeru će nastaviti u rodnoj Bugarskoj. Ivanov je posle sezone provedene u turskom Altaju ponovo došao u Bugarsku i potpisao ugovor sa trećeligašom Vihrenom.

Ivanov je u Partizanu proveo dve sezone koje su mu možda bile i najbolje u karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a po odlasku iz Humske mu je karijera bila u padu mada je imao i prilično problema sa povredama.

Bugarski internacionalac je osim u Partizanu igrao za  Bazel, Lokomotivu iz Plovdiva, Panatinaikos, Arsenal iz Tule, Beroe i Altaj, a u ranoj fazi karijere nastupao je za Pirin, CSKA iz Sofije i Alaniju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.