GOLUBOVI LAK PLEN ZA PARTIZAN: Rikardo nastavlja svoj teror, Grobari videli Meniga u punom sjaju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 19:47

GOLUBOVI LAK PLEN ZA PARTIZAN: Rikardo nastavlja svoj teror, Grobari videli Meniga u punom sjaju (VIDEO)

Još jedna fantasična partija crno-belih.

Fudbaleri Partizana rutinski su savladali Spartak u utakmici 11. kola Superlige Srbije rezultatom 5:0 (2:0). Crno-beli su novim trijumfom u prvenstvu nastavili da koračaju ka dugo čekanoj tituli. Večeras je Parni valjak u Humskoj demonstrirao napadačku igru, a posebno su bilistali fantastični Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig.

Crno-beli su dominirali od prvog sudijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvižduka i to je donelo nagradu već u 14. minutu kada je Rikardo na lepo dodavanje Meniga postigao svoj prvi pogodak na meču. Uprkos inicijativi, na drugi gol čekali smo sve do prvog minuta sudijske nadoknade. Menig je ponovo fantastično asistirao, ovaj put mladom Terziću kojem nije bilo teško da matira Dubljanića iz neposredne blizine.

Nastavio je Parni valjak da "melje" i u nastavku. Gorepomenuti Menig je bio najagilniji pojedinac na terenu, Holanđanin je pravio ogromne probleme popularnim Golubovima. Holanđanin je svoju partiju krunisao u 61. minutu kada je fenomenalno pogodio sa 10-tak metara. Samo tri minuta kasnije, Rikardo je svojim drugim pogotkom na meču, dvanaestim u Superligi, povisio na 4:0. Konačan rezultat postavio je Filip Holender u 90. minutu.

Partizan je desetim trijumfom u sezoni stigao do 28. boda i suvereno je na čelu tabele domaćeg šampionata. Spartak je na 10. poziciji sa 12 osvojenih bodova.

Crno-beli nemaju previše vremena za odmor. Pulene Aleksandra Stanojevića u četvrtak očekuje duel sa estonskom Florom u 2. kolu grupe "B" Lige konferencija.

 Sve golove sa večerašnjeg susreta možete pogledati u nastavku teksta.

Trener Aleksandar Stanojević nije želeo da eksperimentiše, iskusni strateg se odlučio za sledeći sastav:

Popović -  Miljković, Saničanin, Vujačić, Obradović - Šćekić, Zdjelar, Natho - Terzić, Menig - Rikardo.

Popularni Golubovi će se suprostaviti sa ovih 11:

Dubljanić - Šimura, Bogićević, Ivančević, Srećković, Bjelica, Bogdanović, Dunđerski, Savković, Sćepanović, Tufegdžić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.