Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu; Milošević: Prioritet je da vratimo titulu u Humsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2020, 11:59

Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu; Milošević: Prioritet je da vratimo titulu u Humsku

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu.

Izabranici Sava Miloševića okupili su se na SC Teleoptik na početku priprema za novu sezonu, a šefu stručnog štaba crno-belih na prozivci se javilo 28 igrača: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bibars Natko, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlovic, Filip Stevanović, Takuma Asano, Đorde Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Dragan Bojat, Savo Arambašić i Boris Krstić.

Igrače je zvanično pozdravio i predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, a među čclanovima upravnog odbora i stručnog štaba prisutni su bili i potpredsednik kluba profesor dr Vladimir Vuletić i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Vučelić: Da ove godine pobedimo u prvenstvu

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić rekao je da je pred crno-belim sezona puna izazova i poželo im da u narednoj godini osvoje šampionsku titulu.

"Mi smo u takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali sjajne pobede, ali na kraj nismo trijumfovali ni u jednom takmičenju. Od Kosova, to je srpski specijalitet. Za utehu, može se reći da smo srpski klub, što je samo po sebi dovoljno. Voleo bih da izneverimo tu veliku tradiciju ovog naroda i da izneverimo ta olimpijska načela po kojima je važno učestovati. Da ove godine pobedimo, pre svega u prvenstvu, da postignemo što bolji uspeh u Evropi i da osvojimo Kup, koji smo ove godine izgubili zahvaljujući našoj lošoj utakmici", rekao je Vučelić na SC Teleoptik.

Vučelić je podsetio i na neke važne utakmice crno-belih iz prošle sezone.

"Pored vas mladih, ovde ima igrača vrhunskog kvaliteta, najvišeg kvaliteta. Nema boljih igrača u Srbiji. Samo kada igrate sa punom koncentracijom, vi ste veliki tim. To ste pokazali na utakmicama protiv Mančester Junajteda i AZ Alkmara, bez obzira na njihov nesrećan ishod. Od sveg srca vam želim uspeh, i vama i nama u narednim takmičenjima. Radovaćemo se svim našim pobedama, strepećemo na svim utakmicama. Imaćemo dobre pripreme, biće tu raznih iskušenja, što se tiče bolesti, korona, čuda oko nas... Molim vas da pazite na svoje zdravlje, to je veoma važno. Čitave naredne sezone, nažalost, neće nas napustiti problemi sa koronom. Biće za vas mnogo iskušenja koja nisu fudbalska, već opšta".

Vučelić se zahvalio na saradnji Milanu Đuričiću, doskorašnjem članu stručnog štaba, a njegovoj zameni Radovanu Ćurčiću, poželo je dobrodošlicu.

Istakao je da će uprava dati sve od sebe i naredne sezone.

"Mi iz uprave ćemo se maksimalno truditi da učinimo ono što je do nas. Molim vas za razumevanje ako nešto nije potaman, to se dešava u žživotu. ŽŽiveo Partizan i napred Partizan", zaključio je Vučelić.

Milošević: Čeka nas nova etapa, teža od prethodnih

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, na početku priprema za novu sezonu, rekao je da njegovu ekipu očekuje nova etapa, teža od svih prethodnih.

"Voleo bih da pozdravim predsednika, potpredsednika, direktore, članove izvršnog odbora i sve vas ovde, da vam poželim srećan rad. Čeka nas nova etapa, koja ce biti još teža od onih koje smo imali, a znate koliko su one bile teške prethodne godine. Nadam se da ste svi došli zdravi i voljni i orni za rad", rekao je Milošević na obraćanju u SC Teleoptik.

On se zahvalio Milanu Đuričiću, doskorašnjem članu stručnog štaba.

"Želeo bih da se zahvalim Đumiju i za sve što je uradio za nas. Želim da mu se zahvalim od srca, ostaće naš prijatelj zauvek i sigurno je da će nam se putevi ukrstiti. Takođe poželeću dobrodošlicu Radovanu Ćurčiću. Verujem da ćete i vi brzo saznati ono što mi znamo, a to je koliko kvaliteta ima i da će nam pomoći u mnogim stvarima", zaključio je Milošević.

Prioritet je da vratimo titulu u Humsku

Milošević je izjavio da je osvajanje titule u Superligi prioritetni cilj u narednoj sezoni.

"Ovde komotnije, jer u pripremnom periodu uvek imate mnogo više igrača. Priključili smo ovde šest momaka iz omladinske škole. Operativno lakše da radimo ovde na dva terena, jer takve uslove nemamo nigde. Gde god da odemo imamo jedan teren i jedan termin. Ovde možemo da se organizujemo kako hocemo, tako da nam je s strane čak lakše. Igrači vole da ih negde odvedete na pripremama, to je psihološki problem. Planiramo da odemo na Zlatibor za nekih sedam-osam dana, ako situacija to dozvoli na nivou države. Videćemo, pratimo sitauciju. Biće vremena i da odemo. Za sada nam ovo ne predstavlja nam problem", rekao je Milošević za TV Partizan.

Crno-beli u sezoni iza nas nisu osvojili nijedan trofej, a šef stručnog štaba istakao je da je titula u Superligi prioritet u predstojećoj sezoni.

"Prioritet je da vratimo titulu u Humsku. To je verovatno najveća rana prethodnih godina. Moramo da imamo taj mentalitet od prvog dana. Biće strahovito teško, ali više ne možemo da tražimo opravdanja, ja prvi, a igracima ću da objasnim. Moramo da imamo mentalitet od prve do poslednje utakmice", zaključio je Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Izvor: RTS, 04.Jul.2020

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu. Izabranici Sava Miloševića okupili su se na SC Teleoptik na početku priprema za novu sezonu, a šefu stručnog štaba crno-belih na prozivci se javilo 28 igrača. . Igrače je predvodio kapiten Vladimir Stojković...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.