Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS SRBIJE: Samo tri od 12 klubova dobilo evro-licencu, Partizan i Vojvodina za sada bez Evrope!

Fudbalski savez Srbije objavio je da je samo tri od 12 klubova Superlige Srbije dobilo evro-licence.

Prvu proveru evropske “kuće fudbala” prošle su ekipe Crvene zvezde, Čukaričkog i Javora. Njima će FS Srbije izdati dozvolu za učešće u evro takmičenjima naredne sezone. Tri pomenuta kluba ispunila su sve zahteve, među kojima je onaj najvažniji, a to je finansijski fer-plej.
NEĆE >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << PONOVITI ISTU GREŠKU: Zvezda objavila ono što su sve Delije želele da čuju
Najviše je ipak začudila vest da Partizan nije dobio licencu i da će posle žalbenog postupka, poslednju šansu imati u maju. Ista sudbina je i sa Vojvodinom, kao i Borcem iz Čačka, te Radničkim iz Niša.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.