FRANCUZI DOBIJAJU KONKURENCIJU:  Bundesligaši HOĆE Sadika, Partizan na potezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 19:28

FRANCUZI DOBIJAJU KONKURENCIJU: Bundesligaši HOĆE Sadika, Partizan na potezu

Veliko interesovanje.

Ponovo je aktivirano interesovanje evropskih klubova za Umara Sadika. Pred kraj sezone u Superligi Srbije, a pogotovo posle odlične partije protiv Crvene zvezde u Kupu Srbije brojni evropski klubovi iskazali su interesovanje za napadača Partizana.

Nekako je najkonkretniji bio Lil, koji u Sadiku vidi pravu zamenu za Viktora Osimena, budućeg napadača Napolija. Osimen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi najkasnije do četvrtka trebalo da potpiše za italijanski klub, koji će platiti 81 miliona evra, učiniti ga najskupljim afričkim fudbalerom i oboriti klupski transfer rekord.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Deo tog novca, bar tako smatraju u Lilu mogao bi da se izdvoji za dovođenje Umara Sadika.

Pored Lila zainteresovan je i Brest, a prema navodima sajta „Fussballtransfers“ za Sadika je zainteresovano i nekoliko bundesligaških, za sada neimenovanih klubova.

Sadik se sa Partizanom na Zlatiboru priprema za novu sezonu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizanova "zlatna koka" progovorila, hoće li napustiti Humsku?

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 16:00

Interesovanje je veliko, a "crno-beli" traže celih 15.000.000 evra na ime obeštećenja...Partizan se trenutno nalazi na Zlatiboru gde fudbaleri i stručni štab vredno rade pred početak sezone...Među njima je i talentovani Filip Stevanović koji se nalazi na meti brojnih evropskih klubova poput Liverpula,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.