FMP JE DAO SVE OD SEBE: Zarić otkrio zašto su Panteri poraženi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP JE DAO SVE OD SEBE: Zarić otkrio zašto su Panteri poraženi

Partizan savladao tim iz predgrađa.

Košarkaši FMP-a nisu uspeli da poremete red u Kupu Radivoja Koraća pa će treću godinu uzastopno za ''Žućkovu levicu igrati Crvena zvezda i branilac trofeja Partizan koji je bio bolji upravo od Pantera. Crno-beli su otpor FMP-a uspeli da slome u drugom poluvremenu kada je tim iz Železnika dobio nekoliko tehničkih grešaka zbog kojih je isključen trener Vlada Jovanović, pa se posle meča medijima obradio pomoćnik Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zarić.

 - Čestitam Partizanu i mojoj ekipi koja je ulozila energiju. Utakmicu smo izgubili u trecoj četvrtini tehničkim greskama. Sve je to uticalo na nas - rekao je Zarić.

Marko Pecarski je odigrao solidan meč, ali on i saigrači nisu uspeli da do kraja pariraju Parnom valjku.

- Teška utakmica, nismo izdržali tempo, njihove nalete. Imamo pauzu u ABA ligi da se pripremimo za nastavak takmičenja - naglasio je Pecarski.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.