Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA NE POSUSTAJE: Nova kazna za Partizan, kad joj vreme nije! (FOTO)

Svetska kuća košarke još jednom je na ‘crnoj listi’, ovog puta Partizana, zbog nove sankcije koju je izrekla crno-belima.

Problemima u Partizanu nema kraja. Taman kada se učini da stvari krenu na bolje, desi se novi peh, a on je danas stigao u vidu nove kazne od strane FIBA.
Naime, Svetska kuća košarke i BAT izrekli su crno-belima zabranu registrovanja igrača za novu sezonu, zbog dugovanja prema bivšem plejmejkeru Džamaru Vilsonu.
Naturalizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << reprezentativac Finske je u Partizanu bio pre tri sezone i nije želeo da se odrekne zarađenog novca, te se požalio najvišim instancama, otuda i ova sankcija beogradskom klubu.
To znači da poslednje pojačanje Patrik Miler ne može da bude registrovan za nastupe u crno-belom dresu, a ostaje da se vidi šta će biti sa drugim novajlijama, pre svih Markom Čakarevićem koji je potpisao pre nekoliko dana.
Partizan was sanctioned by FIBA and BAT due to past debts to Wilsonhttps://t.co/P7DYvJ6uLi
— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) 20. септембар 2017.

The post FIBA NE POSUSTAJE: Nova kazna za Partizan, kad joj vreme nije! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

FIBA blokirala Partizan zbog duga Vilsonu

Izvor: B92, 20.Sep.2017

Aktiviran je BAT koji blokira crno-belima da registruju igrače zbog duga Džamaru Vilsonu...Portal Eurohups navodi da se dugovanja Vilsonu odnose na sezonu 2015/2016...BAT bi mogao da predstavlja problem jer crno-belima neće biti zabranjeno dovođenje igrača, ali je zabranjeno registrovanje...To bi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.