Evroligaš uzima Miler-Mekintajera

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 21:22

Evroligaš uzima Miler-Mekintajera

Kao što je već ranije danas objavljeno Partizan će raskinuti saradnju sa Kodijem Miler-Mekintajerom, a odmah su se javili zainteresovani klubovi.

Naime, kako prenosi grčki "Totalbasket", Panatinaikos je odredio američkog plejmejkera kao metu broj jedan u narednom periodu.

Čuli su u Atini da je Partizan voljan da pusti Miler-Mekintajera i novi trener Oded Kataš ga vidi kao organizatora igre "zelenih".

Panatinaikos traži zamenu za Markusa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fostera i po svemu sudeći to će biti dosadašnji član Partizana.

Miler-Mekintajer je među crno-bele stigao letos iz Cedevita Olimpije i odigrao je 13 mečeva u ABA ligi, odnosno, 12 u Evrokupu.

Na Jadranu ima prosek od 12,6 poena, 2,9 skokova i 3,1 asistenciju po utakmici, a u Evrkupu 13,1 poen, 3,9 uhvaćenih lopti i 4,5 asistencija.

Pročitajte još: Miler-Mekintajer napušta Partizan?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EVROLIGAŠ ŽELI MEKINTAJERA! Plejmejker Partizana na pragu prelaska u redove velikana!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2021

Kako stoje stvari, pitanje je dana kada će KK Partizan raskinuti saradnju sa Kodijem Miler-Mekintajerom, a odmah po informacijama da će plej napustiti crno-bele, su se javili zainteresovani klubovi.. The post EVROLIGAŠ ŽELI MEKINTAJERA! Plejmejker Partizana na pragu prelaska u redove velikana! appeared...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.