Evrokup: Partizanu nije pomogao domaći teren

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrokup: Partizanu nije pomogao domaći teren

"Crno-beli" izgubili u četvrtom kolu od francuskog Asvela sa 89:78 (26:20, 22:17, 19:17, 22:24).

"Crno-beli" nisu ni u jednom momentu stigli do prednosti, Asvelovi igrači su izašli spremni, naročito Kaudi i Kalnietis.

Već početkom druge deonice su gosti stigli do dvocifrene prednosti 36:26 i nisu posustajali sa efikasnim napadom i dobrom odbranom.

Radeta Zagorca nije bilo da preokrene utakmicu, kao protiv Zenita, nije se našao ni neko drugi koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << serijom poena i dobrih poteza pokrenuti Partizan.

Ekipa Nenada Čanka upisala je četvrti uzastopni poraz, treći u Evrokupu, dok su gosti posle izgubljene utakmice u prvom kolu od Valensije povezali tri trijumfa.

Najbolji strelac u redovima "Parnog valjka" je Džok Lendejl sa 12 poena i šest skokova. Kvartet Pejdž, Nikolić, Marinković i novajlija Janković su postigli po 11 poena.

Šarl Kaudi je bio ubedljivo najefikasniji na obe strane sa 21 poenom, ispratili su Amin Noua sa 14 poena, Bakner sa 12, zatim Mantas Kalnietis sa 11 poena i 10 asistnecija. Bivši plejmejker Crvene zvezde je zabeležio šest poena i pet skokova.

Četvrto kolo: Trento - Turk telekom 77:81, Zenit - Valensija (sreda).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.