Evo zašto je kasnio meč u Humskoj, ali Partizan je brzo poveo! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 18:03

Evo zašto je kasnio meč u Humskoj, ali Partizan je brzo poveo! (video)

Mnogima nije bilo jasno, ali odgovor je brzo stigao. U međuvremenu, Partizan je poveo golom Markovića.

Utakmica 27. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Mladosti iz Lučana trebalo je da počne u 17 časova i 30 minuta, ali je kasnila nekih 6-7 minuta.

''Mondo'' prenosi da je razlog kašnjenja bio transparent koji su navijači Partizana razvili na južnoj tribini, a na kome je pisalo: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Lige gde cigani nisu prvi se poništavaju, dok se lažne titule sa navijačima proslavljaju", pisalo je na transparentu.

Nadležni su, očigledno, tražili da se taj transparent ukloni,što je i učinjeno, posle čega su igrači dve ekipe izašli na teren.

Kada je sama utakmica u pitanju, u prva dva i po minuta, Lazar Marković je imao dve vrlo dobre prilike, prvu je sam kreirao posle solo prodora, a drugi put je imao dobru saradnju sasadikom, ali je ponovo neprecizno šutirao iskosa sa desne strane.

U devetom minutu je izglednu priliku iskosa sa leve strane imao i Asano, ali je i on, poput Markovića, šutirao preko gola.

Tri minuta kasnije odlična akcija Partizana, Natho je osvojio loptu na sredini terena, prosledio do Zdjelara, koji je proigrao Asana, a ovaj petom vraća za Lazara Markovića, kome nije bilo teško da sa nekih šest metara iskosa sa leve strane pogodi mrežu - 1:0 za Partizan.

-

-

Nije se dugo čekalo ni na drugi Partizanov pogodak. Igrao se 19. minut, još jedna lepa akcija, ovoga puta Sadik-Asano-Natho, na kraju asistencija Natha za Asana, koji lagano završava akciju svojim golom za 2:0.

Goleada je nastavljena u 24. minutu, kada Lučanci koriste svoju prvu priliku. Iznudili su korner sa leve strane, usledio je centaršut za Oditu, štoper Partizana Uroš Vitas je skočio u prazno, a nekadašnji napadač crno-belih potpuno neometan glavom šalje loptu u mrežu Vladimira Stojkovića - 2:1.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme - Sjajan početak Partizana, a onda osetan pad! ''Grobari'' opominju, a Savo će igračima imati šta da kaže! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020

Zanimljivo poluvreme u Humskoj, tri gola, moglo je da ih bude još, na obe strane...Posle prvog poluvremena u Humskoj, Partizan protiv Mladosti iz Lučana vodi sa 2:1, u meču 27. kola Linglong Superlige...Partizan je poveo u 12. minutu golom Lazara Markovića, posle lepe akcije i atraktivne asistencije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.