Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZAŠTO JE PARTIZAN LOŠE POČEO DUEL: Gordić OTKRIO važan detalj posle pobede nad Tofašom (FOTO)

Trijumf crno-belih.

Košarkaši Partizana savladlai su Tofaš i na taj način zabeležili drugi trijumf u Evrokupu. Plejmjeker crno-belih Nemanja Gordić, rekao je da su njegovi igrači i on bili stegnuti na početku zbog debija pred Grobarima u Areni.

- Prva utakmica pred našim navijačima, kao i debi nekih naših igrača u Areni stegao nas je na početku i loše smo odigrali u prvom poluvremenu. Tofaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im kvalitet, ali mi smo im pomogli da odigraju dobro. Osećali smo da ako izađemo konkretnije u nastavku da možemo do pobede. Napad nije bio problem, ali na svaki naš koš oni su odgovarali istom merom. Svaki poen je bitan, napravili smo zavidnu razliku koja će nam biti od velike koristi protiv tofaša u Turskoj- rekao je Gordić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.