MEDALJA KOJU SLAVI CELA SRBIJA: Večiti rivali ČESTITALI Milici Mandić ZLATO iz Tokija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 16:55

MEDALJA KOJU SLAVI CELA SRBIJA: Večiti rivali ČESTITALI Milici Mandić ZLATO iz Tokija!

Veličanstven uspeh.

Osvajanje zlatne medalje Milice Mandić na Olimpijskim igrama u Tokiju, oduševilo je sve sportiste, ali i klubove na ovim prostorima.

Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je atrakcija u Tokiju, a i na terenu mu odlično ide. I trećem kolu ga očekuje duel sa Špancem Alehandrom Davidovičem i veliki je favorit - kvota na Novaka je 1,04, a na pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 2:0 u setovima 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Davidovič.

Čestitke zlatnoj tekvondistkinji stižu iz minuta u minut, a među onima koji su odali priznanje Srpkinji za fenomenalan uspeh su i večiti rivali FK Partizan i FK Crvena zvezda.

Iz Humske je stigla objava u kojoj se čestita takmičarki TK Galeb na veličanstvenom podvigu. Između ostalog, crno-beli su napisali:

- FK Partizan čestita Milici Mandić osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju! Čestitke i svim našim sportistima koji brane boje naše zemlje - stoji u objavi iz Humske.

I na Marakani nisu krili oduševljenje zbog trijumfa srpske reprezentativke u finalu protiv Korejke Li.

Prvo zlato za Srbiju u Tokiju!

Milica Mandić je olimpijski šampion!

Bravo, Milice! pic.twitter.com/RfMviegGqH

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 27, 2021

- Prvo zlato za Srbiju u Tokiju! Milica Mandić je olimpijski šampion! Bravo, Milice! - piše u čestitki Zvezde upućenoj zlatnoj srpskoj tekvondistkinji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.