EKIPA ZA INSTANT USPEH? Zagorac OTVORIO karte pred početak sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 11:57

EKIPA ZA INSTANT USPEH? Zagorac OTVORIO karte pred početak sezone

Partizan u ponedeljak gostuje Zadru.

Novi kapiten KK Partizan, Rade Zagorac je u razgovoru za Sportski žurnal, ocenio je kako su prošle pripreme za novu sezonu. Crno-beli zatvaraju prvo kolo ABA lige u ponedeljak u 18 časova kada gostuju Zadru u Dalmaciji.

Real je odlično počeo sezonu, a večeras (21.00) kod kuće ima ozbiljan ispit, pošto mu dolazi Viljareal koji u pet kola nema poraz (četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << remija i pobeda). Kvota na keca je 1,50, dok je iks 4,50, a 3+1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Viljareal.

- Protiv Efesa u Beogradu smo imali dobru utakmicu, ali moram da naglasim da je i onaj meč protiv Fenerbahčea u Turskoj, takođe Partizan. To je ista ova ekipa, koja je u stanju da izgubi 20 razlike od Fenera, a onda i da pobedi Efes, koji je tada bio bez nekoliko igrača, ali je i dalje evropski prvak - rekao je Zagorac.

Zamolio je navijače da podrže tim od samog početka sezone.

- Molim navijače za veliko strpljenje. Ova ekipa nije pravljena za instant uspeh. Niti će u prvom delu sezone ne znam kako igrati i dominirati. Vremenom kada obim rada kojim smo nagomilali tokom priprema i put potencijal ekipe budu "legli", tada mislim da će biti prava stvar. Još jednom molim za strpljenje i veru u ovu ekipu - zaključio je kapiten Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.