EK - Pefi se poigravao, porazi Cedevite i Budućnosti

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - "Pefi" se poigravao, porazi Cedevite i Budućnosti

Sjajni Stefan Marković.

U okviru grupe B gde je i srpski Partizan, Tofaš je uspeo da savlada Limož rezultatom 84:71. Domaći su vodili tokom čitavog dela utakmice, posle prve četvrtine su stekli deset poena razlike i utakmicu su rešili tokom poslednje deonice kada su vodili i sa 19 razlike.

Di-Džej Vajt je imao 19 poena, a kod ekipe Limoža Kriston je upisao 21.

U okviru grupe A ekipa Promiteasa je zabeležila ubedljivu pobedu protiv ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Makabi Rišon u gostima i to rezultatom 88:55, dok je Virtus našeg sada već bivšeg selektora Aleksandra Đorđevića savladao Ulm u gostima 79:92.

Blistao je Stefan Marković koji je imao 16 poena i 8 asistencija, a dobri su bili i Vims (18 poena) i Hanter (17).

Ekipa Cedevite Olimpije nije uspela da slavi na startu Evrokupa i to u Ljubljani. Danas je Darušafaka bila bolji tim, slavili su sa 79:73 iako je domaćin imao čak 12 poena viška u jednom trenutku.

Kolson je imao 16 poena, Braun 14, dok je kod Olimpije Mekintajer postigao 18 poena, a Simonović 14.

U istoj grupi Breša je savladala Uniks sa 84:75 uz 21 poena Lansdauna, dok je Nanter savladao Huventud rezultatom 85:78. Keni Čeri je bio fantastičan sa 24 poena, na drugoj strani Prepelič 23.

U okviru grupe D Budućnost je poražena od Unikahe u Malagi rezultatom 83:70. Gosti iz Podgorice su dobili prvu četvrtinu sa 25:18, ali su nakon toga stali i domaći su dobili ovaj meč uz malo poteškoća. Herun kod domaćih 19 poena, Džoš Adams 15. Kod Budućnosti Bamfort 19, ostali su podbacili.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budućnost neuspešna u Malagi, Breša iznenadila UNIKS

Izvor: B92, 02.Okt.2019

Košarkaši Budućnosti kao gosti poraženi su od Unikahe sa 83:70, u prvom kolu grupe D Evrokupa...Vicešampioni regionalne lige, dobro su počeli meč u Malagi i posle prve četvrtine imali skoro pa dvocifrenu prednost...Ipak, Luis Kazimiro, trener ekipe iz Malage, uspeo je da "pokrene" svoje igrače,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.