EK - Gagi i Alba bolji od Cedevite, Bajern nastavio niz, Unikaha poražena u španskom derbiju

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - "Gagi" i Alba bolji od Cedevite, Bajern nastavio niz, Unikaha poražena u španskom derbiju

U okviru Top 16 faze Evrokupa, Alba je dočekala Zagrepčane, u Nemačkoj je gostovao i Lijetkabelis, dok je Valensija slavila u Malagi.

Dragan Milosavljević je još jednom bio jedan do najboljih u redovima berlinske Albe.

U nemačkoj prestonici savladana je zagrebačka Cedevita, na kraju je bilo 93-76 za domaćina, a bivši igrač Partizana je Milosavljević je učestvovao sa 16 poena i pet asistencija.

Bolji od njega bio je samo Pejton Siva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je upisao takođe 16 poena ali i 10 asistencija, sedam skokova i pet ukradenih lopti za ukupan indeks 35!

Elmedin Kikanović je bio najefikasniji sa 19 poena, dvocifren još Nils Gifi sa 11.

U ekipi Cedevite MVP 18. kola ABA lige Luka Babić, nastavio je sa dobrim partijama, ovoga puta zaustavio se na 22 poena i pet asistencija, pratili su ga Rajan Boutrajt sa 15 poena, kao i Rašad Džejms sa 11 i Karlo Zganec sa 10 poena.

Bajern je u Minhenu ugostio litvanski Lijetkabelis, ekipa Saše Đorđevića slavila je sa 85-69.

Najbolji je ovoga puta bio Nik Džonson sa 17 poena, pratili su ga Đedović sa 14, dok je 11 dodao Devin Buker.

U poraženom sastavu iz Litvanije, 17 poena Bena Madžena, dok je 11 dodao iskusni Kšištof Lavrinovič.

Unikaha je kod kuće poražena od Valensije rezultatom 70-78.

Do pobede je ekipu Valensije vodio bivši igrač tima iz Malage Vil Tomas sa 15 poena, 13 je dodao Žoan Sastr, dok je dvocifren bio i Sato sa 11 poena. Bojan Dubljević je upisao devet poena i 10 skokova, dok je francuski reprezentativaca Antoan Dio upisao devet poena i sedam asistencija.

Unikahu je predvodio Džamar Smit sa 17 poena, pratili su ga Adam Vačinski sa 12 i srpski internacionalac Nemanja Nedović sa 11 poena. Bivši igrač Partizana Dejan Musli upisao je osam poena i svega jednu uhvaćenu loptu za 19 minuta provedenih na parketu.

Himki je na gosotvanju savladao Ulm sa 90-95, dok su ranije danas slavili i Lokomotiva i Zenit, a više o ta dva susreta OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.