Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, TO JE TRANSFER BOMBA: Hajduk iz Splita doveo ogromno evropsko ime – ‘napadača iz mašte’! (FOTO)

Partizan je jurio napadača i poslednjeg dana prelaznog roka doveo Ognjena Ožegovića, a Hajduk je bio u istom ‘problemu’ i rešio ga je proslavljenim portugalskim asom.

Najpre je malo ko očekivao da će legendarni Portugalac Ugo Almeida u smiraj prelaznog roka napustiti AEK iz Atine, a onda se još manje bilo ko nadao da će novi klub pronaći u Hrvatskoj i potpisati ugovor sa – Hajdukom iz Splita.
Ali, desilo se i to. Tim sa ‘Poljuda’ je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << potpisao ugovor do kraja sezone sa napadačem koji ima 33 godine, ali i dalje može još dosta toga da pruži fudbalu.
Istina, samo hrvatskom, pošto Hajduk neće igrati u grupnoj fazi nijednog evropskog takmičenja. I pored toga, Almeida je oduševljen dolaskom u Split.
– Vidim da sam došao u veliki klub. Čuo sam sve o Hajduku, njegovoj bogatoj istoriji, ambicijama, a jako sam dobro upoznat s atmosferom na stadionu i jedva čekam da odigram prvi meč. Naravno, cilj mi je da pomognem ekipi da ostvarimo što bolji uspeh, a lična očekivanja su mi da dam što više golova do kraja sezone, što je ujedno i jedna od mojih glavnih uloga – izjavio je Almeida na današnjem predstavljanju .
Almeida je u karijeri igrao za Porto, Verder iz Bremena, Bešiktaš, Kubanj, Anži, Hanover…
U komentarima na društvenim mrežama u regionu, prevashodno navijača Hajduka iz Splita, najčešće se spominje sintaksa ‘napadač iz mašte’, što jasno govori kakav je igrač stigao na ‘Poljud’.
Hugo Almeida firmó hoy con el Hajduk Split, delantero de renombre para la liga croata, buen refuerzo pic.twitter.com/mioTSyQKu5
— Futbol Croacia (@futbolcroacia) August 31, 2017

The post E, TO JE TRANSFER BOMBA: Hajduk iz Splita doveo ogromno evropsko ime – ‘napadača iz mašte’! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.