Džigi menja klub u pet do dvanaest?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džigi menja klub u "pet do dvanaest"?

Nikada nije kasno iako se u Italiji letnja transfer pijaca završava već u 23 časa.

Nešto više od dva sata bilo je ostalo do zatvaranja letnje transfer pijace kada se u italijanskim medijima pojavila informacija da bi Nikola Ninković mogao da promeni klub.

Za srpskog internacionalca i bivšeg vezistu Partizana odavno je zainteresovan Empoli, a kako u januaru nije došlo do realizacije transfera "Azuri" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se vratili u Džigija poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

Fudbaler Đenove bio je nameti Panatinaikosa, posao nije mogao da bude realizovan i sada se čeka rasplet u slučaju sa Empolijem koji ove sezone nastupa u Seriji B što bi mogla da bude prepreka u čitavoj priči.

Brojimo sitno, videćemo da li se Empoli javio na vreme da transfer bude realizovan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Došao Riči - Džigi piči u Empoli

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017

Nekadašnji vezista Partizana na pragu Serije B..Nije moglo u januaru valjda će moći večeras...Nikola Ninković je na dobrom putu da kompletira prelazak u Empoli na jednogodišnju pozajmicu iz Đenove. Klub iz Toskane vratio se po svoju prošlogodišnju metu, fudbalera koji im je potreban da bi se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.