Dugogodišnji asistent Obradovića mentor Šćepanoviću na klupi Partizana

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 10:04

Dugogodišnji asistent Obradovića mentor Šćepanoviću na klupi Partizana

Vlado Šćepanović uskoro bi trebalo da bude promovisan za novog trenera Partizana, a desna ruka u stručnom štabu biće mu iskusni Vladimir Androić.

Androić, dugogodišnji pomoćnik Željka Obradovića, spominjao se kao potencijalna zamena za Andreu Trinkijerija, međutim na kraju će doći kao savetnik i mentor 18 godina mlađem Šćepanoviću.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Androić će biti prvi saradnik Šćepanovića kojeg samo još detalji dele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od potpisivanja novog ugovora sa crno-belima.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović saopštio je pre nekoliko dana da će ove nedelje biti promocija šefa stručnog štaba i svakog trenutka očekujemo tačana datum i vreme konferencije za medije.

Crno-beli ostali su bez trenera jer je Andree Trinkijerija odlučio da napusti najtrofejniji srpski košarkaški klub i najverovatnije će preuzeti minhenski Bajern.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kapitalno pojačanje: Iskusni trener u stručnom štabu crno-belih

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jul.2020

Vlado Šćepanović uskoro bi trebalo da bude promovisan za novog trenera Partizana, a desna ruka u stručnom štabu biće mu iskusni Vladimir Androić. Androić, dugogodišnji pomoćnik Željka Obradovića, spominjao se kao potencijalna zamena za Andreu Trinkijerija, međutim na kraju će doći kao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.