Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020, 21:44

Dreksel se javio i potvrdio: Samo Partizan

"Uzbuđen sam što ću predstavljati crno-bele", napisao je Trej na Tviteru

Danas je najavljeno da će Trej Dreksel potpisati za Partizan, a sada se i sam igrač javio i na društvenim mrežama potvrdio da je novi igrač Partizana.

"I zvanično. Druga (profesionalna prim.aut) sezona... Uzbuđen sam što ću predstavljati crno-bele. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Samo Partizan", napisao je Dreksel, a reč "samo" napisao je na srpskom jeziku. Najavljeno je da je u pitanju ugovor na tri godine.

Naravno, sačekaćemo i da Partizan ozvaniči ovo pojačanje, a do sada se crno-beli nisu javljali po ovom pitanju.

Videćemo da li će Partizan koristiti Dreksela u prvom timu ili će se i dalje kaliti u Mladosti iz Zemuna pre nego što dobije šansu u crno-belima. Nije isključeno da Dreksel bude prosleđen i na pozajmicu u neki drugi klub.

Amerikanac je prošle sezone igrao za Mladost Zemun, filijalu Partizana, gde je beležio impresivne brojke: 18 poena i 7,6 skokova po utakmici. To mu je bila prava preporuka za prelazak među crno-bele.

Iako je igrač koji nije toliko poznat široj javnosti, Dreksel ima ogroman potencijal, što je, pored ostalog, pokazao prošle sezone na utakmici protiv Novog Pazara, na kojoj je ubacio 37 poena i imao indeks korisnosti 62!

Njegov trener Dragan Jakovljević je ovako govorio za MOZZART o kvalitetima američkog košarkaša:

On je od jednog anonimusa ove godine izrastao u igrača sa najboljim indeksom u KLS. To je igrač koji može u budućnosti da odigra ozbiljnu ulogu u evroligaškim i mnogim ozbiljnim evropskim utakmicama. Dobar je odbrambeni igrač, dobar šuter, fizikalac“.

Navodno je Dreksel odličan skakač iako se radi o igraču na niskim pozicijama...

"Odbrambeni igrač je fantastičan. Prvi ili drugi skakač je moje ekipe. Mnogi veliki igrači su bili sjajni skakači, sećamo se Danilovića, a bili su tu oko dva metra visine. Tu je kod nas greška, baš ti bekovi treba više da skaču", rekao je Jakovljević o Drekselu za naš sajt pre par meseci kada se već govorilo o dolasku Dreksela među crno-bele.

It’s official! Year 2.. excited to represent the ⚫️⚪️! Samo Partizan ????????











Big s/o to @WorldwideSM and @alvin_snowjr for getting this thing done. #WWSM family! @ Belgrade, Serbia https://t.co/dE8Rxco1tz

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.