Dosta je bilo izgovora i opravdanja, vreme je za pravi Partizan!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta je bilo izgovora i opravdanja, vreme je za pravi Partizan!

U proteklom periodu crno-beli su se često žalili na paklen ritam i česta gostovanja. Pred sutrašnju utakmicu tih opravdanja više ne može da bude.

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da je njegovoj ekipi prijala pauza između utakmica i dodao da očekuje zanimljiv meč protiv Krke.

U devetom kolu ABA lige, crno-beli sutra dočekuju ekipu Krke iz Novog Mesta.

"Prvi put ove sezone, imali smo šest punih dana da se odmorimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i pripremimo za narednog protivnika. Iskren da budem, prijalo nam je posle ritma u kom smo bili.







Malo smo odmorili, malo se posvetili treningu, što nam je bilo preko potrebno i sad čekamo meč protiv Krke koja ima sasvim solidnu sezonu do sada. Očekujem zanimljivu utakmicu", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Nakon osam odigranih kola u regionalnom šampionatu, Partizan ima pet pobeda i tri poraza, dok Krka ima jedan trijumf manje.

"Krka ima solidnu ekipu, kadru da iznenadi svakog protivnika u ABA ligi. Zbog toga moramo da budemo oprezni i da ne dozvolimo nikakve oscilacije u našoj igri.







Ovaj prvi deo prvenstva je pokazao da su timovi dosta izjednačeni i da je svaka pobeda veoma važna i da može biti ključna u konačnom poretku na tabeli", rekao je krilni centar Partizana Stefan Birčević.

Utakmica se igra sutra od 20.00 u Beogradskoj areni.

Kako je naveo Partizan, za meč protiv slovenačkog tima, nivo 400 neće biti otvoren, a u prodaji su samo ulaznice za slobodna mesta na nivou 200.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trinkijeri pred Krku: Konačno smo imali odmor

Izvor: RTS, 30.Nov.2019

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da njegov tim odmoran i spreman čeka utakmicu protiv Krke u 8. kolu ABA lige. . "Prvi put ove sezone, imali smo šest punih dana da se odmorimo i pripremimo za narednog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.